Over VOR Trade

Aangenaam, ik ben Chris Vording, geboren in Zuidwolde (1983). Van kleins af aan was ik al gefascineerd door techniek en sleutelde ik aan brommers, motoren en auto’s. Na de MAVO volgde ik een meer gerichte opleiding, die meer aansloot op mijn ambitie en affiniteit. Misschien voor de hand liggend dat dit MBO-4 motorvoertuigentechniek was. Aansluitend heb ik nog de eenjarige opleiding Commercieel Bedrijfsleider Motorvoertuigen in Apeldoorn gevolgd.

Naast techniek had ik oog voor de handel en verkocht ik heel wat bromfietsen en (cross)motoren. Motorcross is een hobby naar mijn hart en heb ik vele jaren op aardig niveau gedaan. Na afronding van de opleiding in Apeldoorn heb ik een aantal jaren bij gerenommeerde motorzaken gewerkt.

Van daaruit maakte ik de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap. De eerste jaren ben ik als ZZP-er werkzaam geweest. Onder andere bij verschillende motorzaken als monteur, later werd dit uitgebreid naar technische klussen in de industrie. Denk daarbij aan het onderhoud van productielijnen, nieuwbouw van machines voor IKEA en zelfs hydraulische GPS besturing voor schepen. Toch bleef de handel altijd trekken, dus zo werd de link naar auto's gelegd. Inmiddels al bijna weer 15 jaar verder, leuk handel doen op kleine schaal met persoonlijke aandacht voor mens en machine.

Wat doe ik?

Ik heb bewust gekozen voor een kleinschalige aanpak, waarbij ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen handelen. Dat is de setting waarin ik helemaal in mijn element ben. Zelf zoeken naar goede en mooie auto’s met een heldere en betrouwbare historie. Juist omdat ik alleen te werk ga en geen garage of showroom heb in traditionele zin, ben ik vaak op pad om een selecte voorraad auto’s samen te stellen en op peil te houden. Daarom werk ik uitsluitend op afspraak. Die persoonlijke aanpak en aandacht staan garant voor betrouwbare auto’s waar je vele jaren plezier van zult hebben.

Waar sta ik voor?

Waar ik het al had over helderheid en betrouwbaarheid, is kwaliteit een even grote kernwaarde in datgene wat ik nastreef. Automerken of motortypes met een slechte reputatie zul je bij mij niet aantreffen. Mijn kennis van en ervaring in de markt staan garant voor het feit dat je bij mij terecht kunt voor kuurvrije auto’s en courante modellen, met vaak meer dan de standaardopties, in het wat luxere segment.

Ik koop en verkoop graag mooie auto’s waarbij ik zelf een goed gevoel heb én de overtuiging dat het auto’s zijn, waar ik de nieuwe eigenaren blij mee maak. Je kunt daarbij denken aan de klasse van o.a. BMW, Mercedes, Volvo en soms ook het wat sportievere Porsche. Voorop staat echter, dat het om goede auto’s gaat, met een logisch, betrouwbaar en verklaarbaar aantal kilometers op de klok en een heldere historie.
Het gaat dan voornamelijk om auto’s die zijn ingeruild bij dealerbedrijven. Door mijn ervaring in deze markt heb ik goede relaties met de bedrijven waar ik de auto’s inkoop, wat bijdraagt aan het vertrouwen en de uitstraling.
Om het aanbod selectief te houden vinden een deel van de aangekochte auto's hun weg naar collega autobedrijven, dealers en merkspecialisten. Dit betekent dat u in mijn aanbod uitsluitend auto's vindt van dealerkwaliteit tegen goede prijzen!
Hollandscheveld (Hoogeveen)

Telefoonnummer:
06 - 53 20 68 71Webredactie: ProMótus - Website ontwerp Eyemedia